Het succes van vele restauratieve en cosmetische behandelingen hangt voor een belangrijk deel af van de technische kennis en vaardigheid van de tandtechnieker. Wij hebben het geluk dat er in het naburig pand een tandtechnisch laboratorium is gehuisvest. Dit laboratorium heeft zich gespecialiseerd in esthetiek met de combinatie functionaliteit.

 

Het personeel wordt voortdurend bijgeschoold en nieuwe toepassingen worden direct doorgevoerd. Dit resulteert in een zeer hoge kwaliteit, daarbij komt het feit dat er een bijna direct contact is tussen technieker, tandarts en patiënt en kan er zelfs tijdens het prepareren overleg gevoerd worden over de te volgen lijn.

 

Dit contact is zeer belangrijk ter voorkoming van technische problemen en bij het op kleur brengen van elementen en het aanpassen van vorm en contour. Hierdoor wordt de patiënt veel meer betrokken bij het uiteindelijke resultaat, want wat wij mooi vinden is niet per definitie wat u als patiënt mooi vindt.

 

 

Remgeld 2016

 

Zoals  jullie hebben kunnen vernemen via de pers zullen de patiënten dewelke in 2015  geen consultatie bij de tandarts hebben gedeclareerd bij het ziekenfonds een verhoogd remgeld moeten betalen vanaf 2016, daarmee willen wij via deze de mensen aanmanen zo spoedig mogelijk een afspraak te maken.

 

 

 

Belangrijk

B-Dent
Tandartspraktijk B-Dent.
behandelingen.
Cosmetische tandheelkunde.
Belangrijk.
Implantaten.
Implantaten en toepassing.
Orthodontie.
Bleaching.
Homebleaching.
Contact.

© 2014 Tandartspraktijk B-Dent . Amerikalei 106 . Tel: 03 294 00 50 . Email: info@b-dent.be

Tandartspraktijk B-Dent

Amerikalei 106

2000 Antwerpen

Tel: 03 294 00 50

Openingstijden:

Wij zijn geopend

maandag t/m vrijdag

van 9.00 tot 17.00 uur