Tandartspraktijk B-Dent

Amerikalei 106

2000 Antwerpen

Tel: 03 294 00 50

 

Openingstijden:

Wij zijn geopend

maandag t/m vrijdag

van 9.00 tot 17.00 uur

 

 

Bleaching

 

B-Dent
Tandartspraktijk B-Dent.
behandelingen.
Cosmetische tandheelkunde.
Belangrijk.
Implantaten.
Implantaten en toepassing.
Orthodontie.
Bleaching.
Homebleaching.
Contact.

© 2014 Tandartspraktijk B-Dent . Amerikalei 106 . Tel: 03 294 00 50 . Email: info@b-dent.be

Philips ZOOM introduceert nieuwe Light-Activated Whitening-formule bij B-Dent

 

Philips, de producent van de professionele lichtgeactiveerde tandbleekformule die wereldwijd het meest door tandheelkundigen wordt aanbevolen, presenteerde tijdens de International Dental Show (IDS) in Keulen zijn vernieuwde Philips ZOOM 6%-tandbleekformule voor tandklinieken voor de Europese markt.

 

De Philips ZOOM Light-Activated Whitening-kit omvat een nieuw 6%-tandbleekprotocol dat binnen een uur zichtbaar wittere resultaten oplevert, met verminderde tandgevoeligheid en verbeterde glans tijdens de sessie in de tandkliniek.

 

“Philips is toonaangevend als het gaat om zinvolle innovaties die helpen om een gezonde, stralende lach te krijgen”, aldus Jörg Strate, hoofd Global Clinical Affairs bij Philips Consumer Lifestyle. “De vernieuwingen van onze lichtgeactiveerde tandbleekformule voor tandklinieken zorgen ervoor dat patiënten een optimale ervaring hebben met direct zichtbare resultaten, zowel na een sessie in de tandkliniek als thuis.”

 

De nieuwe Philips ZOOM Light-Activated Whitening-kit biedt tandheelkundigen een 6%-tandbleekproduct voor in de tandkliniek dat aan de EU-regels voldoet en dat de kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid levert die ze van Philips gewend zijn. De nieuwe Light-Activated Whitening-procedure van Philips ZOOM bestaat uit vier sessies van 15 minuten in de tandkliniek met behulp van een unieke 6%-tandbleekgel die ACP (amorf calciumfosfaat) bevat om de gladheid van de tanden te helpen verbeteren. Daarnaast krijgt de patiënt Philips ZOOM DayWhite- of NiteWhite-gel mee om het tandbleekregime thuis voort te zetten. De unieke Philips ZOOM-tandbleekformule (een combinatie van sessies in de tandkliniek en thuis) zorgt ervoor dat patiënten de maximale gewenste witheid bereiken en verbetert de glans en de gladheid van de tanden voor een gezonde, stralende lach.

 

De werking van de Philips ZOOM Light-Activated Whitening-kit is drieledig: de vernieuwde formule voor cosmetisch tandbleken met behulp van ACP (amorf calciumfosfaat), kaliumnitraat en fluoride helpt de gevoeligheid te verminderen en de glans en de gladheid van tanden te verbeteren. De nieuwe 6%-formule voor tandklinieken is geschikt voor alle huidige Philips ZOOM-lampen. De Light-Activated Whitening-kit van Philips ZOOM voldoet aan de nieuwe richtlijn van de Europese Commissie die verbiedt om in de EU tandbleekproducten met meer dan 6% waterstofperoxide in de handel te brengen.

De nieuwe Philips ZOOM Light Activated Whitening-kit is verkrijgbaar bij B-Dent.